CAND MAGIA DISPARE – un atelier despre realitate

untitled

La un moment dat, copilul care erai a inceput sa vadă cu alţi ochi lumea.
Începând cu acest moment familia ta a încetat să te mai înţeleagă, iar tu să te simți mai apropiat de cei de o seamă cu tine, mai liber în a le împărtăşi lumea ta interioară.
Acum te întrebi ce ar trebui să faci sau să spui în diferite situaţii, care ar fi comportamentul just. Emoţii și sentimente contrare te năpădesc. Totul este de o noutate extraordinară, oferindu-se o plăcere surprinzătoare şi în acelaşi timp împovărătoare.
Ţi se spune că tu trebuie să fii din ce în ce mai responsabil cu privire la ideile, sentimentele deciziile şi acţiunile tale şi nu ştii cum. Și parcă nici nu vrei cu adevărat asta. Ţi se pare că a fi adult este o prezenţă ameninţătoare de care vrei să fii salvat. Te găseşti între două lumi total diferite. Pe de o parte, spaţiul atemporal al copilăriei îţi este încă aproape. Tu ştii cel mai bine să fii copil, aici te poţi refugia fără să fii judecat. Pe de altă parte, simţi ca te-ai schimbat în interior, dar ceea ce se numeşte maturitate nu o poţi asocia cu tine fiind total diferită de ceea ce ai trăit până acum.
Acum este momentul să îţi clarifici cine eşti, ce resurse ai ca persoană, care este sau care vrei să fie modul tău de a fi în această lume. Participă la un atelier de dezvoltare personală în care să afli despre tine şi despre viaţă aspectele de care ai nevoie.
Cadrul va fi cel a unui grup de dezvolare personală și va presupune explorarea respectuoasă a experiențelor tale personale, fără să fii obligat să dezvălui ceea ce nu dorești, în condiții de confidențialitate. Dacă ai întrebări sau părinţii tăi nu sunt lămuriţi referitor la anumite aspecte care ţin de acest workshop de dezvoltare personală, vă rugăm să o faceţi fără nici o reţinere.

Acest atelier de dezvoltare personală se adresează exclusiv celor cu vârsta cuprinsă între 16-19 ani.

Workshopul va dura două ore în intervalul orar 18.30-20.30, joi, 27 martie.
Costul este de 50 ron.

Psihologii care vor susține acest atelier de dezvoltare personală vor fi: Florentina Negrescu și Pavel Grigore.

Participarea se va face în urma înscrierii prealabile la una din următoarele adrese de email:
consilieresipsihoterapie@gmail.com sau/şi transformind@gmail.com , specificându-se numele, prenumele și numărul tău de telefon, dar şi numele, prenumele și numărul de telefon a unuia dintre părinţii tăi. Pentru a participa, dacă ai sub 18 ani, este necesar ca acesta să completeze o declaraţie prin care îşi dă acordul cu privire la participarea ta la acest workshop. Declaraţia va fi trimisă pe mail odată ce te-ai înscris.
Înscrierile se pot face până miercuri, 26 martie.

Adresa va fi comunicată participanţilor, după înscriere.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s