INVITATIE LA WORKSHOP: „ATELIER DE ROMANTISM PENTRU SF.VALENTIN”

Dacă vrei să-ți evaluezi relația de cuplu și să afli ce ai putea face pentru a o îmbunătăți vino pe 12 februarie începând cu ora 18:00 la  workshopul ”Atelier de romantism pentru Sf. Valentin” 
Iubirea pare a veni de nicăieri, făcând minuni când ne atinge cu aripile ei. Indiferent cât de harnici sunt Eros sau Cupidon, sau cât de inspirată este Afrodita sau Venera, romantismul şi intensitatea unei relaţii depinde de cât de mult şi de eficient comunicaţi, de cât de confortabili sunteţi în a fi intimi şi cât de mult sunteţi autentici unul faţă de altul, şi mai ales în raport cu voi înşivă. Plăcerea de a fi împreună, de a aparţine şi de a te simţi în siguranţă unul faţă de celălalt, are nevoie de un pic de ajutor pentru a dura şi a fi la fel de intensă şi satisfăcătoare. Vino împreună cu el sau ea să exploraţi modul în care funcţionaţi din punct de vedere psihologic pentru a intensifica şi a adânci legătura voastră. Vă propunem un atelier al romantismului şi intimităţii, structurat şi conceput special să faciliteze dezvoltarea personală optimă pentru a continua să aveţi o relaţie specială. Indiferent dacă sunteţi un cuplu de îndrăgostiţi sau vă iubiţi de ceva vreme, sunteţi bineveniţi să adaugaţi ingrediente noi si intense relaţiei voastre.
Cadrul va fi cel a unui grup de dezvolare personală și va presupune explorarea respectuoasă a experiențelor tale personale, fără să fii obligat să dezvălui ceea ce nu dorești, și în condiții de confidențialitate. 

Workshopul va dura două ore în intervalul orar 18.00-20.00, miercuri, 12 februarie. 
Costul este de 50 ron. 

Psihologii care vor susține acest atelier de dezvoltare personală vor fi: Florentina Negrescu și Pavel Grigore. 

Participarea se va face în urma înscrierii prealabile la una din următoarele adrese de email:
consilieresipsihoterapie@gmail.com sau/şi transformind@gmail.com , specificându-se numele, prenumele și numărul de telefon. Înscrierile se pot face până marţi, 11 februarie. 

Adresa va fi comunicată participanţilor, dupa înscriere.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s